INSTALLATIE SERVICE NEDERLAND

                                                                                                                        ALLROUND MULTI DISCIPLINAIR INSTALLATIE COLLECTIEF                                                                                                                                   24 uur per dag / 7 dagen per week

ELEKTRA -  CV  -  MV  -  LOODGIETER  -  LUCHTBEHANDELING

Projecten

Groot of klein, in elk project zien wij de uitdaging om dit binnen het gestelde budget en planning uit te voeren. Van het repareren van een lekkende afvoer tot het renoveren van uw keuken of badkamer. Van technische woning installaties tot de kantoor of bedrijfspanden.

 

Ervaringen

Ons uitvoerende team kan beschikken over een jarenlange ervaring van werkzaamheden zowel projectmatig als in onderhoud en beheer voor de volgende opdrachtgevers: Nieuw Amsterdam, Alliantie, Vesteda, de Vaklieden, Coördinatie Bouw, Patrimonium, Holland Rail, CLB, Rochdale en vele andere.

Werkzaamheden

Een greep uit onze werkzaamheden: Elektra installaties, storingen, verlichting, Led, bel-intercom, brandmelding, beveiliging, toegangstechniek, zonnepanelen, CCTV systemen, meet en regeltechniek. Centrale verwarmingsinstallatie (CCV / ICV), mechanische ventilatie, afzuigventilatoren, koeling, luchtbehandeling, loodgieter, verstoppingen, lekkage, badkamer-, keuken verbouwingen, dakbedekking/zinkwerk, en meer..... 

CV KETEL

Wist u dat de CV ketel één van de belangrijkste moor ook één van de meeste energie verbruikende apparaten in huis is? Is uw ketel rond de 15 jaar oud dan is vervanging zeker aan te raden, uit het oogpunt van energie verbruik, maar ook uit bedrijfszekerheid. Een reparatie bij oude ketels is vaak nog wel te doen, maar houdt u er dan wel rekening mee dat u deze kosten niet meer terug verdient.

 

De CV-ketel koopprijzen zijn inclusief installatie door vakkundige CV monteurs. Volledige fabrieksgarantie optioneel te verlengen naar 5 of 10 jaar. Als u een CV ketel koopt of huurt, betaalt u de prijs die in de offerte staat. Bij deze prijs is inbegrepen: plaatsing en installatie van de nieuwe ketel, aansluiten thermostaat, controle van aparte vul en aftapkraan, controle gasleiding of deze niet lekt en het afvoeren van de oude ketel. Levering van diverse merken en type mogelijk.
 REMEHA - INTERGAS - VAILLANT - NEFIT - ATAG   prijzen v.a. € 1250,-

Prijzen uitsluitend bij het afsluiten van een 2 jarig onderhoudscontract standaard. Inclusief Btw en aanpassen bestaande leidingwerk (exclusief rookgas afvoer) binnen 1 meter van de ketel. Vraag vandaag nog een OFFERTE aan via het CONTACTFORMULIER. 


 

CENTRALE VERWARMING ÉÉNMALIGE INSPECTIE/ONDERHOUD 


Door éénmaal per jaar uw installatie te inspecteren, schoon te maken en opnieuw af te stellen kan, naast een probleemloze werking, ook een belangrijke energiebesparing worden gerealiseerd. 

 

Kosten éénmalige inspectie/onderhoud *

1 Onderhoud (€71,00)


2 Onderhoud + storingen (€116,39)


3 Onderhoud + storingen + klein materiaal * (€153,12)

Bij bovengenoemde éénmalige inspectie/onderhoud zijn voorrijkosten en arbeidsloon inbegrepen. Prijzen zijn per stuk, vooraf te voldoen en inclusief BTW. Voor een volledig overzicht van de abonnementen kijkt u hier.

De kleine lettertjes:
Voor onderhoudsabonnementen inclusief storingsdienst dient uw cv installatie vooraf door ons een onderhoudsbeurt te hebben gekregen. De kosten daarvoor brengen wij los in rekening. Na deze beurt gaat uw contract in. * onder kleine materialen wordt een bedrag verstaan van maximaal €15,00 incl. BTW per bezoeksbeurt.


Werktuigbouwkundige installaties, van cascade ketels naar verdelers. Luchtkanalen en luchtbehandelingskasten. Bronnen en warmte pompen. Als er een leiding of kanaal aan zit, kunnen wij het bouwen! Vaak gezegd maar ook bewezen. 

Ook voor de natte groepen beschikken wij over loodgieters die de fijne kneepjes van het vak kennen.

Beveiliging

24/7 een veilig gevoel. Inbraak of brandmelding. Van draadloze systemen naar de beveiliging van een bank of benzine station. Dag en nacht beschikbaar om bij een inbraak direct het systeem weer draaiende te krijgen. Ook onderhoud en beheer in combinatie met toegangstechniek. 

MV 

Ventileren is nodig om ook binnen gezonde lucht in te kunnen ademen. In huis ademt u de binnenlucht in en uit. Daardoor wordt de lucht een beetje vervuild. Daarnaast wordt er binnen gekookt, gedoucht en staan er mogelijk apparaten, zoals een computer en een printer die de lucht vervuilen. Zelfs veel bouwmaterialen en woninginterieurs zorgen continu voor een beetje vervuiling van de lucht. Dat is geen probleem, zolang, door te ventileren, die lucht regelmatig ververst wordt met buitenlucht. 


In oudere woningen ging ventileren vanzelf. Door kieren kwam verse lucht binnen via ventilatie kanalen in de keuken, toilet en badkamer werd de vervuilde lucht afgevoerd. Zo ventileren is niet regelbaar. Meestal wordt er te veel geventileerd en dat kost onnodig veel energie. Beter is een woning die kierdicht is waarbij bewust geventileerd kan worden met voorzieningen die de verse lucht gedoceerd binnen laten en de vervuilde lucht regelbaar afvoeren.

De vervuiling van wegen word bepaald door de drukte op de weg (aantal auto's per etmaal) en de afstand tot de weg. Op de atlasleefomgeving.nl kunt u op postcode zien welke concentraties van bepaalde stoffen daaar gemeten zijn. Onderscheid wordt gemaakt in gratie: Voldoende, Redelijk, Vrij matig, Matig, Zeer matig, Onvoldoende, Ruim onvoldoende, Zeer onvoldoende. den moet worden. In principe is extra ventileren niet perse gezonder. Ventilatie systemen verouderen en vervuilen echter, waardoor het debiet (hoeveelheid lucht) langzaam afneemt. Op een gegeven moment wordt de noodzakelijke hoeveelheid dan niet meer gehaald. Daarnaast is het zo dat systemen vaak wel in een hogere stand gezet kunnen worden, maar door geluidsoverlast of tocht wordt het in praktijk toch maar sporadisch gedaan. Een systeem dat extra kan ventileren en daarbij geen tocht en geluidsoverlast veroorzaakt , wordt daarom aanbevolen. 

 

MECHANISCHE AFZUIGING MET NATUURLIJKE TOEVOER

Verse lucht komt binnen via klep/kantel raampjes of roosters. Afzuiging gebeurt door een centrale ventilator, die via kanalen lucht afzuigt uit de keuken, het toilet en de badkamer. Vaak regelbaar in 3 standen. Wanneer alle roosters dicht staan en de ventilator toch op de hoogste stand staat, kan er onderdruk in de woning ontstaan en zou (vochtige) lucht uit de kruipruimte gezogen kunnen worden. De warme afvoerlucht verdwijnt rechtstreeks naar buiten waardoor het energie verbruik toeneemt. Een goede ventilatie balans met een laag energie verbruik wordt behaald door toegankelijke roosters, niet vervuilde kanalen en een juist afgestelde schone ventilatie box. 

VOOR CONTROLE, INSPECTIE OF ONDERHOUD MECHANISCHE VENTILATIE