INSTALLATIE SERVICE NEDERLAND

                                                                                                                        ALLROUND MULTI DISCIPLINAIR INSTALLATIE COLLECTIEF                                                                                                                                   24 uur per dag / 7 dagen per week

WIE WIJ ZIJN; INSTALLATIE SERVICE NEDERLAND 


 

INSTALLATIE SERVICE NEDERLAND maakt het verschil, groots door het bundelen van verschillende disciplines, ieder zelfstandig, deze komen samen in één collectief, met gemotiveerde enthousiaste specialisten, innovatieve ontwerpers als operationele vakmensen, projectmanagement en controllers, logistieke experts, werkvoorbereiders en uitvoerders, samen in één bedrijf.

Met onze kennis van elektra-, data-, toegang- en beveiliging-techniek maar ook werktuigbouwkundig kunnen we opdrachtgevers van groot tot klein, compleet ontzorgen op het gebied van totale bedrijf gebouw of woning installaties.

Wij ontwerpen, organiseren, coördineren, installeren, onderhouden en beheren: elektra, beveiliging en WTB (werktuigbouwkundige) technische installaties inclusief regeltechniek en leveren een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs, met korte, directe lijnen.  

Klanten komen bij ons terug door onze goede balans in kwaliteit en prijs, en omdat we gewoon onze afspraken nakomen. 


Flexibiliteit, snelheid, vakmanschap, kwaliteit en goede bereikbaarheid staan bij INSTALLATIE SERVICE NEDERLAND hoog in het vaandel. Wij investeren in langdurige relaties en in een heldere communicatie. Het woord onmogelijk bestaat voor ons niet! Voor elke uitdaging wordt een oplossing gevonden. En vooral snel, want wij weten dat de bedrijfsvoering van onze klanten essentieel is. Onze medewerkers zoeken altijd naar de juiste oplossing zodat de klant tevreden is. 


 

 

DE ORGANISATIE


 

 

BETROKKENHEID


 

InstallatieServiceNederland.nl

 

BETROUWBARE PARTNER


 

 

Wij hebben een vrij platte organisatie met korte en heldere communicatielijnen. Zo werken we niet alleen intern, maar ook met onze klanten. Wij werken in projectteams. Hierdoor zijn van alle projecten meerdere mensen op de hoogte en heeft u altijd een aanspreek-punt. Voor u is dat wel zo prettig. Naast de projectleider weten ook alle ander betrokkenen (werkvoorbereider, uitvoerder, engineering en tekenaar) precies hoe de vork in de steel zit.
 

 

De betrokkenheid van onze medewerkers is groot. Dat heeft onder meer te maken met de vele doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf. Hierdoor zijn onze medewerkers allemaal oprecht trots op het werk dat ze doen. Zo leer je van elkaar en krijg je nog betere vakmensen. Wij vinden het belangrijk dat medewerkers op alle niveaus meedenken, initiatief nemen en oplossingen bedenken die goed zijn voor de klant en bedrijf. Door deze verantwoordelijkheid ontstaat een grote betrokkenheid en worden opdrachten altijd goed en met een toegevoegde waarde uitgevoerd. 


 

 

INSTALLATIE SERVICE NEDERLAND wil een betrouwbare partner zijn voor klanten en werknemers, recht door zee en waarbij we streven naar duurzaam ondernemen, innovatieve oplossingen en waarbij afspraken die worden gemaakt worden nagekomen. Wij doen wat de klant belangrijk vindt en niet wat wij denken dat goed is. Daarom verplaatsen wij ons in de processen van de klant om tot de best mogelijke oplossingen te komen. Hiermee houden we duidelijk rekening met de beste oplossing voor de toekomst als het gaat om de exploitatie van installaties. De dagelijkse processen bij onze klanten zijn daarbij de belangrijkste leidraad.


 

 

Bij INSTALLATIE SERVICE NEDERLAND weet u altijd waar u aan toe bent. Wij zorgen voor duidelijke transparante rapportages, zowel bij oplevering als op het gebied van onderhoud en inspecties.

Wij geven bijvoorbeeld prioriteiten aan, zodat u daar rekening mee kunt houden in uw investeringsplannen voor de korte en de lange termijn. Wij kunnen u ook van dienst zijn bij het opstellen van een meerjaren planning en begrotingen. Ook voor advies op het gebied van toegang en energie management en de mogelijkheden van energie besparing kunt u bij ons terecht.  

INBRAAK BEVEILIGING

24/7 een veilig gevoel. Inbraak of brandmelding. Van draadloze systemen naar de beveiliging van bank of benzinestation. Dag en nacht beschikbaar om bij een inbraak direct het door ons onderhouden systeem weer draaiende te krijgen. Ook in combinatie met camera CCTV systemen voor een optimaal beheer op afstand.
 

Omdat je nooit weet wanneer een noodgeval zich voordoet kunt u uw woning uitrusten met een inbraak centrale zodat u 24/7 beschermt bent tegen de risico's van inbraak. Uitbreidbaar met beveiliging voor brand, koolstofmonoxide en andere risico's. 

 

Hoewel we allemaal weten dat preventie belangrijk is, neemt niet iedereen de stappen die nodig zijn om hun huis en familie te beschermen. Of het nu de installatie van een beveiligingssysteem met doormelding naar smartfoon of PAC, of u de potentiële risico's van bijvoorbeeld brand of koolmonoxidevergiftiging wilt voorkomen. Installatie Service Nederland kan u helpen om de juiste voorzorgsmaatregelen te treffen voor aan het creëren van een veiligere omgeving om in te wonen. 

 


Ook buiten de normale openingstijden wilt u gebouwen en complexen goed laten bewaken, zodat geen ongewenste indringers zich toegang kunnen verschaffen. Daarom wordt toegangscontrole veelvuldig gecombineerd met inbraaksignalering.

IP

Wij zijn ook uw partner op het gebied van IP. Wij leveren diverse diensten op basis van deze netwerktechnologie zoals alarm (service) diensten, service op afstand, cameradiensten en monitoring. Daarnaast bieden wij geïntegreerde totaaloplossingen op basis van IP, van simpele videomanagement- of inbraakpakket tot compleet op maat gemaakte fire en securitymanagementsystemen.

 


Ieder bedrijf kan te maken krijgen met derving door diefstal. Vaak kost het u als ondernemer veel tijd om uit te zoeken welke beveiligingsoplossingen het beste aan uw wensen voldoet. Wij zoeken samen met u naar de beste oplossing welke aan uw wensen, risico's en eisen voldoet. Maak vandaag nog een afspraak wij helpen u met de beveilig van uw bedrijf.Oplossingen per categorie Elke segment heeft te maken met zijn eigen unieke risico's. Dit kan variëren van veiligheid van medewerkers tot meer complexe risico's zoals toegangscontrole. Wij beschikken over een ruime ervaring met vrijwel alle risico's en kunnen u helpen uw bedrijf hier tegen te beveiligen zodat u zich volledig kunt concentreren op uw eigen bedrijfsvoering.


Camera-observatieEen beeld zegt vaak meer dan honderd woorden. Met een camera observatie systeem hebt u overal ogen en kunt u snel reageren op ongewenste situaties.


 ROOKMELDERS

De meeste slachtoffers bij brand vallen door  het inademen van rook. Als u slaapt, ruikt u niets. U wordt dus niet wakker van de rooklucht. En doordat de rook veel giftige gassen bevad, raakt u al snel in een diepe bewusteloosheid. Vaak al binnen enkele minuten. Rookmelders zijn dus echt van levensbelang.


 

WOONHUIS

MELDERS

BRANDMELD CENTRALEVaak wordt in bestaande woningbouw de 230Volt rookmelder toegepast. Deze gaat bij normaal gebruik en onderhoud gemiddeld 10 jaar mee. Test regelmatig of de melder nog werkt middels het aanwezige testknopje. 

Plaatst u meerdere rookmelders? Gebruik dan het liefs rookmelders die u met elkaar kunt verbinden. Gaat er één melder af, dan gaan de andere ook.

Het meeste gebruikte type rookmelder is de optische melder. Deze melder maakt gebruik van een lichtgevoelige cel, die rook waarneemt. Er bestaand ook combimelders, dit zijn rookmelders gecombineerd met een koolmonoxidemelder (CO). 

Wij bieden een uitgebreide keuze voor beveiliging van elk brandrisico. Daarbij is een zorgvuldige analyse van de brandrisico’s voor mensen, materialen en gebouwen de basis van onze aanpak. Hierbij wordt de meest doeltreffende branddetectiemethode geselecteerd om trefzeker te reageren op de eerste brandverschijnselen. OntruimingOntruimingssystemen zijn gericht op een snelle, adequate en ordelijke ontruiming van een gebouw in geval van een brand of andere calamiteit. Vooral op locaties waar veel mensen komen zijn de ontruimings- en evacuatiesystemen van levensbelang. De systemen zijn ontworpen om hulp te bieden bij het redden van levens, door tijdens noodsituaties mensen naar een veilige locatie te leiden.
ONDERHOUD 


Klantenservice

Wij willen graag dat u tevreden bent met de producten en services van Installatie service Nederland. We streven er dan ook naar u de hoogste service 
en kwaliteit te bieden. U als klant kunt bij ons terecht met uw vragen of uw 
ervaringen via onze klantenservice. Onze klantenservice is voor contracthouders op werkdagen bereikbaar van 09.00 uur tot 16.00 uur.
 

Service en Onderhoud gaat verder dan het alleen leveren van een oplossing. Service en onderhoud zijn noodzakelijk om de betrouwbaarheid van de geleverdesystemen te kunnen waarborgen. Met onze expertise kunt u rekenen op onze dienstverlening voor inspecties, preventief onderhoud aan systemen en kleine blusmiddelen, alsmede het opheffen van storingen.


 

Regelmatig onderhoud is de beste garantie om uw systemen en apparatuur in topconditie te houden. Wij bieden u verschillende typen van onderhoudsovereenkomsten aan voor service op maat. 

Het is mogelijk om uitsluitend een overeenkomst af te sluiten voor inspectie en preventief onderhoud. Om het risico voor u te verminderen, worden de overeenkomsten in de meeste gevallen inclusief correctief onderhoud afgesloten. Een op uw behoefte afgestemde responstijd is dan overeen te komen. Uiteraard hebben we voor de verschillende disciplines 24 uur per dag en 7 dagen per week een storingsdienst ter beschikking. 

Ook overeenkomsten met aanvullende services in de vorm van Cycle of livemanagement’ kunnen worden verzorgd. Dat wil zeggen dat de functionaliteit van de systemen wordt gegarandeerd gedurende een van tevoren bepaald aantal jaren.